15 Aralık 2012 Cumartesi

Itaewon ve Alışveriş









üzerinde korece yazılı tşörtlerden almaca



sırada kozmetik var




mr.pizzanın üstüne iyi gider ^^


Ve geri dönüş..


Itaewon deyince aklıma gelen tek şey caminin bu bölgede olduğuydu. Doğal olarak da müslümanların yoğunlukta olacağını düşünmüştüm. Metrodan iner inmez karşımıza cami çıkar diye bekliyordum açıkcası ama burası  çok farklı bir yermiş. Nerdeyse hiç Koreli yoktu. Satıcısından tut da yemek yenilecek yerlerin sahiplerine varıncaya kadar yabancıydı. Tabi Türk restoranları ve her zamanki gibi dondurmacısı da vardı. Hareketli ve kalabalık bölge olmasına karşın akşamını pek beğenmedim buranın. Diğer yerlere göre biraz daha pis ve nasıl desem farklı geldi işte. Burdan bayağı kozmetik alışverişi de yaptık. Çok ucuzdu tabi arada Çin malları yoğunluktaydı ama olsun gene de :)

5 yorum:

  1. Bir şey sorucam, sen hala Kore'de misin yoksa anılarını mı yazıyorsun? Çünkü fotoğraflar falan çok yaz gibi ama postların hep yeni ondan merak ettim :D

    YanıtlaSil
  2. Evet şu an Türkiye'deyim. Fotoğraflar 9 Temmuz-30 Temmuz 2012 yazına ait oluyor. Paylaşmak gibi niyetim yoktu, sonradan karar verince postlar o yüzden yeni :)

    YanıtlaSil
  3. hmmm çok değişik bir yer anlaşılan gittiğim yerlerden çok farklı :) fotoğraflar süper :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. İtevon'a alışverişe gitmek iyiymiş yalnız. Pahalı orası diğer yerlere göre. Yabancılar çok geliyor diye fiyatlarda artış oluyor doğal olarak.

    O kadar gitmişken camiye de uğrasaydınız keşke. Çok uzak değildi aslında metro çıkışından ama siz diğer tarafa doğru yürümüşsünüz anladığım kadarıyla =)

    YanıtlaSil
  5. Valla camiye yakın dediler ama hava felan da kararınca ne tarafta olduğunu kestiremedik tam.
    Daha önce giden biri de Pakistanlıların içeri almadığını felan söyleyınce vazgeçtik bizde.

    YanıtlaSil

^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...