4 Ocak 2013 Cuma

İyice Sona Geldik


biraz kırpılmış ama hostel sahibi çinli teyze

Kore'den beğendiğiniz gruplar var mı felan dedi. Biz de bir iki grup ismi felan söyledik. Konserlerine gittiniz mi felan dedi. Süre kısıtlı olunca hiç düşünmedik felan dedik. Meğer kadın bütün idol grupların konserine gitmiş neredeyse kardeşiyle beraber felan. Ben de 2PM'i söyleyince adresi verdi. Saat bilmem kaçta orda ol. Onların eğitimi var çıkışa yetişirsin dedi. Diğer arkadaş da bir şarkıcı ismi söylemişti ama çok popüler birşey değildi. Ona da bir adres verdi ama şirketten ayrıldığını felan söyledi. Otoparka gidin direk, oraya arabasıyla geliyor genelde tek başına oluyor ordan evine geçiyor. Size imza verir, fotoğraf felan çekilebilirsiniz dedi. Yabancı hayranları görünce ayrıcalık yapıyorlar felan dedi. İçimizden gitsek mi ki diye geçirdik teyze kesin konuştu çünkü. Görmeyi bırak imza, fotoğraf çektirme felan hanı herşeyi biliyordu. Ama sonradan da zaten son günümüz yarın uçağımız var, ünlü mü kovalıycaz kendimiz takılalım dedik, hem de bizi daha önce de gezdiren arkadaşıma sözümüz vardı. 

Öğlene doğru arkadaşımla buluştuktan sonra alışveriş merkezine gittik. Albüm almak isteyen arkadaşlar vardı. Ben de kendime kırtasiye eşyalarından felan aldım. Öyle işte. Akşama doğru da arkadaşlarımdan biri kendi Koreli arkadaşıyla planı varmış, oraya gitti. Diğer arkadaşımın da uçağı bizden daha öncekı gece olunca o da eşya toplamak için ayrıldı. Bizde arkadaşımla Han Nehri'ne gittik.






Son akşam yemeği
Malum son gün olunca tatmadığım birşey olsun istedim. O kadar çeşit içinde denemediğim bir bu kalmıştı sanırım.
Sağdaki yapraklar ve sarı tatlı turplar olmasa kesinlikle yiyemezdim.
Hem aşırı sıcak hem de aşırı acı ve çiğnedikçe değişikti işte
Ama lezzetliydi.
Tabi beni doyurmaya yetmeyince ek olarak pilav istedik. 
Değişik bir usûlde bunun içindeki kalan malzemelerle kalıp gibi bir pilav oluştu.
Tabi kaseleri çok büyük olunca bu sefer de pilav arttı biraz.


yemeklerle mutlu olan ben =)




5 yorum:

  1. Demek sona geldik he:) sayende bizde gitmiş,gezmiş kadar olduk sağol :))
    Çinli abla baya şanslıymış desene,hiçbir konseri kaçırmamış :)) birde o elindeki telefon mu öle?

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Teyzenin elindeki telefonuydu evet =)

    YanıtlaSil
  3. sanırım telefonun modeli samsung galaxy note ya da s2. Demek bitti :(((( şu an üzüntüden söyleyecak kelime bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. ama sondaki resim gözükmüyooor:)
    be gelip gelip okuyorum böle böle hep karışık ehe çok hoş bişi gene diyorum bizlere anlattığın için de bi dolu teşekkür:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende görünmüyor neden görünmüyor ki başka bilgisayardan dene istersen. İnşallah görünür. Süper bir akşam yemeğiydi.
      Git gel yorumlarını esirgeme o zaman ben teşekkür ederim güzel yorumun için ^^

      Sil

^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...